Isabell Raad

– Så fick jag de vitaste tänderna!

– När vi checkade in på ”Paradise Hotel” fick killarna varsitt Premium White tandblekningskit. Vi tjejer blev rätt så avundsjuka. Åtminstone jag som alltid har önskat mig vita, fina tänder. Därför bestämde jag mig för att testa tandblekning själv, berättar dokusåpadeltagaren och bloggaren Isabel Raad.

– Jag är i grunden glad och positiv och när jag vet att mina tänder är friska och vita är det extra lätt att le mot världen. Det ger självförtroendet en extra ”boost”, berättar hon.

– Ja, se där! Det var en vit och fin tandrad!

– Tack! Det var katastrof förut, men jag är väldigt nöjd med mitt ”nya” leende. Vita tänder är det finaste jag vet och jag lägger alltid märke till ett vackert leende när jag träffar folk.

– Vad är hemligheten?

– Jag har provat flera produkter, men nu är det bara Premium White som gäller. Jag är säker på att det är den bästa produkten på marknaden.

– Hur snabbt såg du skillnad?

– Jag har hört att det varierar från person till person, men jag såg resultat redan efter den första behandlingen. Då var jag hemma hos mamma och båda två såg stor skillnad på färgen. Det var ganska överraskande och väldigt coolt! Nu har jag använt Premium White i cirka tre månader och tänderna ser ut precis som jag hade önskat. Vita och naturliga, inte sådär Hollywood-falska.

– Har du funderat på att bleka tänderna hos tandläkaren?

– Javisst! Jag hade faktiskt beställt tid, men den avbokade jag såklart. Premium White ger mer eller mindre samma behandling och resultatet blir lika bra. Skillnaden är att jag kan göra det själv – och att det är mycket billigare än hos tandläkaren.

– Har du märkt av några biverkningar?

– Nej. Jag har väldigt känsliga tänder och har använt andra produkter som fått det att ila i tänderna, vilket är väldigt obehagligt. Jag tycker att Premium White är väldigt skonsamt mot emaljen och tandköttet.

– Hur ofta använder du produkten?

– Än så länge har jag gjort det varannan vecka. Andra kanske gör det oftare eller mer sällan. Det är upp till var och en att avgöra, men jag får fantastiska resultat när jag använder Premium White ett par gånger i månaden.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…