Så fick Emil sitt kritvita leende

– Ett kritvitt och fint leende gör mig lite gladare och mer positiv, säger Emil Ludvigsen (20).

Det var inget fel på Emil Ludvigsens tänder. Ändå fanns det utrymme för förbättring, tyckte 20-åringen från Kristiansund.

– Leendet betyder mycket för utseendet och det är viktigt att sköta om det. Jag vill möta världen med ett leende som är 100 procent, inte 90, säger Emil och ler brett och visar sina blänkande vita tänder.

Alla vill ha vita och friska tänder. Förr eller senare får de flesta ändå missfärgade tänder. Det beror inte nödvändigtvis på slarv med hygienen utan det kan finnas många orsaker.

Kaffetänder

Mat och dryck, tobak och snus, sjukdom och mediciner kan orsaka missfärgningar. Vissa har naturligt tjockare emalj och ett vitare leende, men med åren får alla gulare tänder allteftersom emaljen slits.

– Jag är lärling på ett offshorefartyg och till sjöss mäter vi kaffeförbrukningen i kubik, inte liter. Därför är det viktigt för mig att förebygga ”kaffetänder”, säger Emil.

Snabbt resultat med Premium White

Efter att ha sett en annons bestämde han sig för att testa ett tandblekningskit för hemmabruk från Premium White. Det utlovas resultat efter fyra behandlingar, men Emil berättar att han såg resultat redan efter tre.

Tänderna blir snabbt vitare. Jag är väldigt nöjd med Premium White och har inte märkt av några biverkningar som ilningar eller andra tecken på att produkten skadar emaljen.

Respons från tjejerna

Nu möter Emil världen med ett leende, lite gladare och mer positiv.

– Jag får större lust att le, och det leder ju till att jag får många leenden tillbaka, säger 20-åringen som medger att han i synnerhet uppskattar responsen från det motsatta könet.

Det är väldigt trevligt att få uppmärksamhet och fina kommentarer från tjejer. Jag klagar inte!

Professionell tandblekning till lägre pris

Premium White är ett komplett och professionellt tandblekningskit som kan ge samma resultat som en blekning hos tandläkaren, men till ett mycket lägre pris.

I Premium White ingår en gel som innehåller det verksamma ämnet natriumperborat som bleker tänderna. Det verkar endast på ytan och tränger inte in i emaljens porer. I kittet ingår även en LED-lampa som förstärker blekningsprocessen och maximerar effekten.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…