Evelina-Englöf

Så enkelt fick Evelina Englöf (25) ett vackert, vitt leende!

De senaste åren har Evelina Englöfs tänder gradvis blivit missfärgade, vilket har bekymrat henne. Att bleka tänderna hos tandläkare har dock inte varit något alternativ eftersom det är så dyrt.

Evelina har därför länge letat efter en tandblekningsprodukt för hemmabruk och det var först när hon upptäckte Premium White som hon äntligen kunde säga adjö till missfärgningarna.

Premium White är otroligt enkel att använda och jag blev jättenöjd med resultatet. Det här är utan tvekan den bästa tandblekningsprodukt jag provat!

Premium White är ett komplett tandblekningskit för hemmabruk som ger en professionell blekning. Processen är enkel och snabb (tar bara 20-30 minuter) och rekommendationen är att upprepa behandlingen upp till fyra dagar i rad tills önskad vithet uppnåtts. Fördelen med Premium White är att den, förutom att vara mycket effektiv, även är skonsam mot tänderna. Du får samma resultat som hos tandläkaren, men till ett mycket lägre pris.

Evelina berättar bland annat att man inte längre behöver gå till tandläkaren för att få vita tänder. Premium White är skonsam, samtidigt som produkten håller vad den lovar.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…