heroi

Premium White ger dig kritvita tänder!

Premium White har blivit en av de populäraste tandblekningsprodukterna i Norden. Produkten är ett resultat av flera års produktutveckling och är ett fantastiskt alternativ för den som vill bleka sina tänder på egen hand.

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du behöver bara hitta den rätta produkten!

Överlägsen effekt

Premium White är ett resultat av en metodisk produktutveckling där man fokuserat på skonsam behandling och effekt. Våra kunder menar att resultatet blir som efter en professionell behandling hos tandläkaren. De flesta som prövar Premium White blir faktiskt så övertygade att vårt tandbleknings-kit är den enda produkt de använder när de ska bleka sina tänder. Det är en bekräftelse som gör oss väldigt stolta!

Det medföljer en LED-lampa som bidrar till att göra tänderna kritvita. Tillsammans med den unika tandskenan är man garanterad ett bra resultat. Sist men inte minst är Premium White väldigt prisvärt! Själva behandlingen är enkel: Man gör blekningsbehandlingen när man själv vill och kan fortsätta med sina dagliga aktiviteter medan blekningen pågår.

Ajöss gula tänder – hej vita tandrader!

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk för att nämna några. Det är därför inte konstigt att många tycker att tänderna ibland ser missfärgade ut.

Med Premium White kan du bleka tänderna när du vill. På ett skonsamt, effektivt och säkert sätt. Inom kort kommer du att få tillbaka den kritvita nyans som tänderna egentligen borde ha.

Den här veckan ger vi 50 % rabatt på Premium White. Om du beställer i dag får du det kompletta kittet för HALVA PRISET.
PS: Gäller så längre lagret räcker!

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…

– Så fick jag de vitaste tänderna!

– När vi checkade in på ”Paradise Hotel” fick killarna varsitt Premium White tandblekningskit. Vi tjejer blev rätt så avundsjuka. Åtminstone jag som alltid har önskat mig vita, fina tänder. Därför bestämde jag mig för att testa tandblekning själv, berättar dokusåpadeltagaren och bloggaren Isabel Raad. – Jag är i grunden glad och positiv och när…