caroline-gule-og-hvite4

Inga snuständer här!

– Premium Whites tandblekning håller tänderna vita och fina, säger Caroline (22).

Caroline Danielsen hör till de allt fler tjejer som snusar. Men det är inte värt att riskera leendet bara för att det är gott att ta sig en prilla, berättar den stillsamma 22-åringen från Fredrikstad.

– Jag hade ganska vita tänder innan jag började snusa för två år sedan. Under den tiden har de inte blivit så mycket gulare, men jag förväntar mig inte precis att snus påverkar tandraden på ett positivt sätt, säger Caroline med ett bländvitt leende.

Seriös produkt

Även om hon inte hade snusat hade hon troligtvis ändå testat att bleka tänderna. Caroline blev inspirerad av flera vänner som hade använt tandblekningsprodukter för hemmabruk och efter att ha läst om Premium White bestämde hon sig för att testa det.

Jag hade hört att det inte var alla produkter som fungerade så bra, men Premium White framstod som seriöst och trovärdigt. Dessutom tyckte jag att det var spännande att prova den medföljande LED-lampan som skulle göra behandlingen mer effektiv.

Snabbt resultat

Efter fyra, fem behandlingar på vardera 30 minuter märkte Caroline en tydlig förbättring när hon såg sig i badrumsspegeln.

– Tänderna hade helt klart blivit vitare och finare. Samtidigt såg leendet naturligt ut och inte så ”polerat” som det kan göra för vissa andra som har blekt tänderna. Jag har inte heller märkt av några negativa biverkningar. Det verkar som att produkten är skonsam mot tänderna, säger hon och berättar att den var väldigt enkel att använda.

– Bruksanvisningen var lätt att förstå och dessutom hittade jag en toppenbra instruktionsvideo på Premium Whites hemsida. Och ja: LED-lampan är väldigt kul och fungerar jättebra!

Här till vänster ser du Caroline FÖRE en behandling med Premium White och till höger EFTER behandlingen.

caroline-gule-og-hvite4

Positiv feedback

Caroline berättar att hon har fått mycket positiv respons från vänner efter att hon började med tandblekning och att hon rekommenderar Premium White till sina kompisar. För henne är produkten här för att stanna.

Jag kommer att fortsätta använda Premium White, även när jag en vacker dag har slutat snusa. Tänderna är viktiga och ett vackert, vitt leende är bra för självkänslan. Jag känner mig helt enkelt lite gladare och fräschare!

Professionell tandblekning till lägre pris

Premium White är ett komplett och professionellt tandblekningskit som kan ge samma resultat som en blekning hos tandläkaren, men till ett mycket lägre pris.

I Premium White ingår en gel som innehåller det verksamma ämnet natriumperborat som bleker tänderna. Det verkar endast på ytan och tränger inte in i emaljens porer. I kittet ingår även en LED-lampa som förstärker blekningsprocessen och maximerar effekten.

Innehållet i Premium White tandblekningskit uppfyller svensk lag och EU:s bestämmelser.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…