Ben-henrik

– Vita tänder är viktigt för mig

Ben Henrik Sauge (25) störde sig på sina missfärgade tänder. Tandblekningskittet Premium White ger honom ett vitt och fint leende.

Som säljchef på ett större hotell träffar Ben många nya människor varje dag.

– I servicebranschen är det viktigt att skapa goda relationer med kunderna. Man får som bekant bara en chans att göra ett gott första intryck, och då är det bra att kunna styra över de faktorer man själv kan påverka, ler 25-åringen från Oslo.

Missfärgning och tandsten

I dag är hans tandrad vit och fin, men tidigare hade Ben Henrik missfärgningar och tandsten.

– Jag är nog lite fåfäng, och för ett par år sedan lade jag märke till att mina tänder hade förändrats. Det blir mycket kaffedrickande på jobbet och jag misstänker att det kan ha bidragit till missfärgningarna, berättar han.

Ben henrik

Ben Henrik

Ben Henrik bestämde sig för att prova ett tandblekningskit för hemmabruk. Valet föll på Premium White.

 

– Det verkade vara en pålitlig produkt som var enkel att använda.

Inga skador i munnen

Till att börja med blev resultatet inte helt som önskat. Ben Henrik upptäckte små prickar på tänderna. Men tandläkaren konstaterade att det rörde sig om tandsten. Och när den var borttagen syntes Premium White-effekten i form av ett brett, vitt leende.

– Tandstenen är nog ärftlig men den kan tandläkaren åtgärda. Sedan ordnar Premium White resten, slår Ben Henrik fast. Han påpekar samtidigt att tandläkaren har konstaterat att varken emaljen eller tandköttet tar skada av tandblekningen.

Rekommenderar Premium White

Ben Henrik har använt Premium White i över två år och han tvekar inte att rekommendera produkten som han menar är prisvärd, effektiv och enkel att använda.

– Jag slår gärna ett slag för vita tänder! Jag har fått intrycket att tandblekning har varit lite tabu bland unga män, men nu ser jag att fler utnyttjar möjligheten att få ett vackert, vitt leende.

Professionell tandblekning till lägre pris

Premium White är ett komplett och professionellt tandblekningskit som kan ge samma resultat som en blekning hos tandläkaren, men till ett mycket lägre pris.

I Premium White ingår en gel som innehåller det verksamma ämnet natriumperborat som bleker tänderna. Det verkar endast på ytan och tränger inte in i emaljens porer. I kittet ingår även en LED-lampa som förstärker blekningsprocessen och maximerar effekten.

Innehållet i Premium White tandblekningskit uppfyller svensk lag och EU:s bestämmelser.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…