Celine-2-gjeldende-1-e1456832423432-300x300

– Ett fint leende ger bättre självförtroende

Leendet är viktigt för det första intrycket, menar Celine Arildsen (18). Hon använder Premium Whites tandblekning för att ge tänderna det lilla extra.

– Självklart är det personligheten som är viktigast! Men leendet är bland det första man lägger märke till, så varför inte göra det bästa av det, säger Celine Arildsen och visar upp en bländande vit tandrad.

– Jag är i grunden glad och positiv och när jag vet att mina tänder är friska och vita är det extra lätt att le mot världen. Det ger självförtroendet en extra ”boost”, berättar hon.

Seriös produkt

Celine varken snusar eller dricker kaffe och hon är noga med tandhygienen. Hon har aldrig haft missfärgade tänder men ville ändå ge tänderna något extra.

Jag såg en annons för Premium Whites tandblekning och tänkte att det kunde vara något för mig. Min mamma har blekt sina tänder hos tandläkaren och jag fick uppfattningen att Premium White fungerade ungefär på samma sätt. Skillnaden är att jag kan bleka tänderna på egen hand, vilket är en stor fördel. Det är ju mycket billigare än att gå till tandläkaren.

Celine-2-gjeldende

Fick ett vitare leende

Under behandlingen tog Celine bilder för att dokumentera effekten. Och efter fyra, fem gånger var det ett märkbart vitare leende hon möttes av i badrumsspegeln.

Jag är jättenöjd. Produkten var enkel att använda och blekningsgelen är skonsam mot tänderna. Tänderna har inte blivit konstgjort ”Hollywood-blanka” heller, berättar Celine, som inte märkt av några negativa biverkningar.

– Men jag har fått många positiva kommentarer. Flera väninnor har lagt märke till skillnaden och har frågat vad jag använt för produkt. Killarna har däremot inte sagt så mycket. De verkar inte lägga märke till sånt – även om jag vet flera som skulle vinna på att testa Premium White, skrattar Celine.

Professionell tandblekning till lägre pris

Tandblekningsgelen är huvudingrediensen i Premium White. Den appliceras på tänderna för att dina tänder ska återfå den vita färg de förtjänar. Tandblekningsgelen innehåller 0,1 % väteperoxid. Väteperoxid i små doser är inte skadligt för tänderna och det är just detta verksamma ämne som tandläkare använder för tandblekning. Gelen verkar endast på tandytan och gör tänderna vita. Produkten uppfyller EU:s bestämmelser och nationell lagstiftning.

Under behandlingen riktas LED-lampan mot tandskenornas utsida, vilket förstärker blekningsprocessen.

Tandskenan fylls med en sträng av gel och ska sitta på tänderna under hela behandlingen. Tandskenan ska formas efter dina tänder. Detta görs endast en gång, innan första behandlingen. Det medföljer en broschyr med utförliga
instruktioner.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…