– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

– Känner mig lite extra fräsch med vita tänder

När Solveig Bjelke fick testa sin väninnas tandblekningskit blev hon såld direkt. – Premium White är bara bäst, säger 22-åringen med ett stort vitt leende.

Solveig har nämligen stor erfarenhet av olika sorters tandblekningsprodukter. Innan hon provade Premium White hade hon dock avfärdat alla.

– De fungerar dåligt, tycker jag. Många produkter är opraktiska att använda, eller så lämnar de en konstig smak i munnen. Därför hade jag inte särskilt höga förväntningar när en kompis erbjöd mig att låna hennes tandblekningskit. Men Premium White övertygade mig från första stund, säger Solveig med ett bländvitt leende.

Får komplimanger
22-åringen från Fredrikstad jobbar som ledare på en simskola. På fritiden tycker hon om att träna. – Annars gör jag inte så mycket vettigt, skrattar Solveig, som är tillbaka i sin hemstad efter att ha bott en tid i Oslo. Det är helt normalt att bleka sina tänder, menar hon.

Här hemma är det inte lika vanligt, men många är nyfikna. De undrar vilken produkt jag använder, hur den fungerar och hur de kan få tag i den. Jag tycker att det är trevligt att de frågar. Dessutom är det aldrig fel med positiv uppmärksamhet, så länge den är riktad mot rätt saker, säger Solveig.

– Vi tjejer är ju ofta på jakt efter sådant som kan lyfta utseendet lite. För mig är tandblekning en ofarlig grej, en liten åtgärd som inte går över gränsen. Operationer och andra ingrepp som inte är reversibla är nämligen inget för mig, säger Solveig.

Motverkar missfärgning av snus
Från början var det inget fel på Solveigs tandrad. Men efter några års snusande kunde man ana en liten missfärgning. Den tar Premium White hand om.

– Jag snusar fortfarande, men har trappat ner mycket. Det känns lite dumt att lägga in en prilla när tänderna är nyblekta, säger hon med ett leende.

Praktisk tandblekning
Hon brukar bleka tänderna ungefär varannan vecka och i samband med speciella tillfällen.

– Om jag ska på fest eller något kör jag en omgång med tandblekningskittet och slänger samtidigt på en ansiktsmask. Då känner jag mig lite extra fräsch efteråt, ler Solveig. Hon tycker att användarvänligheten är en av de stora fördelarna med Premium White.

– Kittet är väldigt lätt att använda. Och så uppskattar jag att kunna göra annat medan blekpastan verkar. För mig som inte har så lätt att sitta stilla är det perfekt att till exempel kunna städa lägenheten under de 30 minuter behandlingen tar, skrattar hon.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • 10 siffror
  • Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst och godkänt Premium Whites försäljningsvillkoren Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 449 kronor varannan månad. Alla försändelser har FRI frakt. Om du vill säga upp abonnemanget kontaktar du kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns tillhands för dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Bra att veta om tandblekning

Är det inte typiskt att det rykande färska morgonkaffet är en av värstingarna när det gäller att orsaka missfärgningar? För att inte tala om det rödvin du kanske unnar dig efter en lång arbetsvecka. Varje dag utsätter vi tänderna för mat och dryck som gradvis missfärgar tänderna. Samtidigt är det många som gärna skulle ha…

Premium White ger dig kritvita tänder!

Hemmablekning blir alltmer populärt. Många föredrar att bleka tänderna på detta sätt eftersom man kan genomföra behandlingen när det passar en själv. Ofta för en bråkdel av priset – tandblekning hos tandläkaren är dyrt! Att bleka tänderna hemma har blivit väldigt vanligt. Uppenbarligen har många insett att hemmablekning till och med kan vara bättre. Du…

En marknad med varierande produktkvalitet

Våra tänder utsätts dagligen för sådant som sliter och tär på färgen – tobaksprodukter, bl.a. mat och dryck i form av vin, kaffe, te och läsk. Vita tänder har på senare år blivit viktigare för utseendet. Tandborstning förebygger att man får gula tänder och karies, men borstningen i sig räcker inte för att tänderna ska…